Samenstelling bestuur

De vereniging telt ongeveer 190 leden. Het bestuur bestaat uit de volgende personen: 

 

Pauliene Mars, voorzitter  
Menno Sypkens Smit  
Arie van der Worp  
Jan Ras  
Bestuursondersteuner: Willem de Boer  
   
Kandidaat-bestuursleden:  
Maryse Crum  
Rob Bresser (penningmeester)  

Meest recente berichten

Grote toeloop bij ‘Hattem in het Groen”

Gisterenavond liep het storm bij ‘Hattem in het Groen’, een samenwerkingsproject tussen Stichting Landschapsbeheer Gelderland, de gemeente Hattem, provincie Gelderland en de VLMH. 

Meer dan vijftig inwoners uit Hattem luisterden geboeid naar de presentatie van de Stichting. Het verhaal nam ons mee door de ontstaansgeschiedenis van de landschappen rond Hattem. Bent u geinteresseerd? De sheets zij in te zien (klik op: presentatie Hattem in het groen 2) is te zien. 

Napraten bij Hattem in het Groen

Inwoners van Hattem uit het buitengebied kunnen gratis advies krijgen voor hun erfbeplanting. Bij diegenen die zich daarvoor opgeven komt in mei, juni of juli een expert langs. Die heeft voor dat gesprek al veel huiswerk gedaan, er is bijvoorbeeld al gekeken naar de achtergrond van het kavel. De subsidie komt van de provincie. 

Het advies is vrijblijvend. Indien u besluit om er iets mee te doen, dan kunt u tegen hele lage prijzen plantgoed bestellen. 

Het enthousiasme bleek ook na de avond groot. De volgende ochtend hadden zich al 22 bewoners aangemeld! Wilt u ook meedoen, maar twijfelt u of u in aanmerking komt? Stuur uw aanvraag vrijblijvend in, de experts bekijken het voor u. 

Het aanvraagformulier is bijgevoegd (Aanmeldingsformulier). U kunt zich ook aanmelden via de website van de stichting. Daar is ook meer informatie te vinden. 

  1. Nieuwe omgevingswet Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe omgevingswet
  2. Bitufa vastgoed verwerkt geen bitumen in Wapenveld Reacties uitgeschakeld voor Bitufa vastgoed verwerkt geen bitumen in Wapenveld
  3. Natuurorganisaties vrezen einde kwetsbare natuur Veluwe vanwege Lelystad Airport Reacties uitgeschakeld voor Natuurorganisaties vrezen einde kwetsbare natuur Veluwe vanwege Lelystad Airport
  4. Ook zo’n zin in inheemse bomen en struiken in de tuin? Geef een reactie