Nico de Haan, bekend van het TV programma ‘de Baardmannetjes’, geeft lezing

Plaats en tijd: 23 november om 20.15 uur bij Vadesto aan de Bleek in Hattem

Aansluitend op de Algemene Leden Vergadering van de Vereniging Landschap en Milieu Hattem wordt een lezing verzorgd door Nico de Haan, bekend van het TV programma ‘de Baardmannetjes’ van Omroep Max waarin hij samen met schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn natuurgebieden in Nederland bezoekt.

Nico de Haan is een bekende vogelkenner en vogelbeschermer. Hij groeide op in Zalk, waar hij al vroeg veel tijd besteedde aan het “vogelen” en zat op de lagere school in Hattem. Hij heeft daarna de Middelbare Landbouwschool doorlopen in Zwolle en daarna de Bosbouw- en Cultuurtechnische school in Arnhem.

Nico zal een boeiende presentatie geven over de vogelstand in onze regio, zoals de IJsseldelta, het Apeldoornskanaal en de Hoenwaard. Nico is sinds 2004 ambassadeur van de Volgelbescherming Nederland

Alle flora- en faunaliefhebbers uit Hattem e.o. worden van harte uitgenodigd deze bijzondere lezing bij te wonen. Entreekaarten à € 5,00 kunnen aan de zaal worden gekocht. Voor leden van de VLMH is de toegang gratis. Om 20.00 is de zaal open.