Algemene Ledenvergadering 2017 en lezing van Willem Kolvoort

Op donderdag 16 november a.s. houdt de VLMH haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering met aansluitend een boeiende lezing van Willem Kolvoort over ‘De flora en fauna in onze beken”.

Willem Kolvoort is bekend als kundige onderwaterfotograaf en hij zal ons die avond verrassen met prachtige foto’s van onderwaterlandschappen, planten, vissen, ongewervelden etc. De serie laat de enorme diversiteit zien van het onderwaterleven in onze beken, beelden die we niet snel zelf zullen waarnemen.

Van 19.30-20.00 uur vindt de Algemene Ledenvergadering plaats en om 20.15 uur start de lezing. Belangstellenden zijn vanaf 20.00 uur harte welkom om voor de lezing een kop koffie of thee mee te drinken. De entree is gratis.

De ALV en de lezing worden gehouden in het Voerman Museum, Achterstraat 46 te Hattem. We zijn het Museum heel dankbaar dat we van deze mooie ruimte gebruik mogen maken.

De leden van de VLMH hebben de stukken voor de ledenvergadering per email gekregen. Mocht u lid zijn en de stukken niet ontvangen hebben, kunt u contact opnemen: 06-15428125