Lidmaatschap

Lidmaatschap

Er wordt geluisterd naar de Vereniging Landschap en Milieu Hattem. Dit is het resultaat van de langdurige en succesvolle inzet van onze leden. Vindt u de prachtige (woon)omgeving van Hattem ook de moeite waard om te behouden, steun dan de Vereniging Landschap en Milieu Hattem.

Als lid ontvangt U regelmatig informatie over de projecten van de vereniging. Daarnaast kunt u onze jaarlijkse bijeenkomst bezoeken. De onderwerpen van deze vergadering zijn divers maar altijd inspirerend. U kunt zich ook actief inzetten door mee te doen aan een van de projecten.

U kunt lid/donateur worden voor 15 euro per jaar. Een lidmaatschap voor twee partners kost 20 euro. Het hele gezin is lid voor 25 euro. Een aantal leden doneert meer. We zijn deze leden hiervoor zeer erkentelijk.

Als u lid wilt worden kunt u uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer en emailadres) sturen aan de VLMH op het volgende email adres:  info.vlmh@gmail.com

Ons bankrekeningnummer: NL 71 RABO 0325 7143 98.

 

 

Recent Posts

Jaarlijkse ALV voor leden gevolgde door Lezing over sporen door René Nauta voor alle geïnteresseerden

Op donderdag 15 november is de jaarlijkse vergadering van de VLMH van 19.30-20.00 uur. De ALV is alleen voor leden, maar wordt gevolgd door een zeer interessante lezing van René Nauta.

Alle leden hebben voor de ALV een uitnodiging gekregen per mail. Heeft u deze gemist, stuur dan een mail naar :  info.vlmh@gmail.com of neem contact op met een van onze bestuursleden

Ook dit jaar zijn we te gast bij het Voerman Museum.

Om  20.15 uur  zal de lezing van dierensporen expert René Nauta plaatsvinden. René heeft onlangs voor de VLMH een zeer geslaagde excursie geleid  en mooie sporen laten zien en zoals hij zelf aangeeft:

Sporenlezen is echt geweldig, het is mijn grote passie en een van de belangrijkste redenen om buiten te willen zijn. Dat wil ik graag met je delen.
Sporen zijn overal te vinden en ze vertellen allemaal hun eigen verhaal. Van de kleinste keversporen in het zand, tot niet te missen wroetsporen van wilde zwijnen.

Na deze lezing ga je met andere ogen de natuur in!

 

  1. Bouw je eigen Insecten Hotel op 14 november: voor kinderen van 7-11 jaar Leave a reply
  2. Paddenstoelen excursie 28 okotber Leave a reply
  3. Erwin Hamer wint fotowedstrijd Leave a reply
  4. Algemene Ledenvergadering 2017 en lezing van Willem Kolvoort Leave a reply