Uitbreiding Dutch Golf

Uitbreiding Dutch Golf

De uitbreiding van Dutch Golf over de Hezenbergerweg heeft onze instemming. Natuurlijk met de randvoorwaarden die door Het Gelders Landschap gesteld zijn. We hebben wel onze zorg uitgesproken over een eventuele afsluitng van de Hezenbergerweg voor gemotoriseerd verkeer.

Dan vrezen wij extra belasting van de Konijnenbergerweg waardoor de bomen daar zo’n hinderpaal worden dat verwijdering dreigt. Dat is voor ons onaanvaardbaar. Voordat zo’n afsluiting plaatsvindt zijn gegevens nodig over de verkeersintensiteit nu en de verwachting later. In ieder geval is dan ook gelijktijdig of beter nog daaraan voorafgaand een afsluiting voor doorgaand gemotoriseerd verkeer nodig in de Kanaaldijk.

Recent Posts

Jaarlijkse ALV voor leden gevolgde door Lezing over sporen door René Nauta voor alle geïnteresseerden

Op donderdag 15 november is de jaarlijkse vergadering van de VLMH van 19.30-20.00 uur. De ALV is alleen voor leden, maar wordt gevolgd door een zeer interessante lezing van René Nauta.

Alle leden hebben voor de ALV een uitnodiging gekregen per mail. Heeft u deze gemist, stuur dan een mail naar :  info.vlmh@gmail.com of neem contact op met een van onze bestuursleden

Ook dit jaar zijn we te gast bij het Voerman Museum.

Om  20.15 uur  zal de lezing van dierensporen expert René Nauta plaatsvinden. René heeft onlangs voor de VLMH een zeer geslaagde excursie geleid  en mooie sporen laten zien en zoals hij zelf aangeeft:

Sporenlezen is echt geweldig, het is mijn grote passie en een van de belangrijkste redenen om buiten te willen zijn. Dat wil ik graag met je delen.
Sporen zijn overal te vinden en ze vertellen allemaal hun eigen verhaal. Van de kleinste keversporen in het zand, tot niet te missen wroetsporen van wilde zwijnen.

Na deze lezing ga je met andere ogen de natuur in!

 

  1. Bouw je eigen Insecten Hotel op 14 november: voor kinderen van 7-11 jaar Leave a reply
  2. Paddenstoelen excursie 28 okotber Leave a reply
  3. Erwin Hamer wint fotowedstrijd Leave a reply
  4. Algemene Ledenvergadering 2017 en lezing van Willem Kolvoort Leave a reply