Zonnepanelen in Hattem

Zonnepanelen in Hattem

De Stichting Groen Licht en de Vereniging Landschap en Milieu, beide gevestigd in Hattem sloten een raamovereenkomst met  eL-Tec elektrotechnologie BV eveneens in Hattem over het leveren en installeren van zonnepanelen aan particulieren.

Deze overeenkomst is er op gericht het gebruik van zonne – energie in Hattem te bevorderen met een aantal voordelen. Er wordt kwaliteit geleverd met concurrerende prijzen dankzij centrale inkoop. Er wordt geleverd door een lokaal bedrijf met veel ervaring (o.a. in Zwolle), deskundigheid en service dichtbij. Het gaat om complete installaties t/m het uitbreiden van de groepenkast.

Via de speciaal hiervoor gemaakte site www.pienterhuis.nl kan iedereen zelf de mogelijkheden voor zonnepanelen op zijn dak onderzoeken via de calculator zonnepanelen. De site geeft informatie over pakketten, prijzen, opbrengst, leveringsvoorwaarden enz. Ook aanmelding voor plaatsing kan via deze site.. Vrienden van de Stichting Groen Licht en leden van Landschap en Milieu) krijgen een pakket korting van € 100,– . Voor nieuwe leden is het lidmaatschap van Landschap en Milieu het eerste jaar gratis.

Recent Posts

Jaarlijkse ALV voor leden gevolgde door Lezing over sporen door René Nauta voor alle geïnteresseerden

Op donderdag 15 november is de jaarlijkse vergadering van de VLMH van 19.30-20.00 uur. De ALV is alleen voor leden, maar wordt gevolgd door een zeer interessante lezing van René Nauta.

Alle leden hebben voor de ALV een uitnodiging gekregen per mail. Heeft u deze gemist, stuur dan een mail naar :  info.vlmh@gmail.com of neem contact op met een van onze bestuursleden

Ook dit jaar zijn we te gast bij het Voerman Museum.

Om  20.15 uur  zal de lezing van dierensporen expert René Nauta plaatsvinden. René heeft onlangs voor de VLMH een zeer geslaagde excursie geleid  en mooie sporen laten zien en zoals hij zelf aangeeft:

Sporenlezen is echt geweldig, het is mijn grote passie en een van de belangrijkste redenen om buiten te willen zijn. Dat wil ik graag met je delen.
Sporen zijn overal te vinden en ze vertellen allemaal hun eigen verhaal. Van de kleinste keversporen in het zand, tot niet te missen wroetsporen van wilde zwijnen.

Na deze lezing ga je met andere ogen de natuur in!

 

  1. Bouw je eigen Insecten Hotel op 14 november: voor kinderen van 7-11 jaar Leave a reply
  2. Paddenstoelen excursie 28 okotber Leave a reply
  3. Erwin Hamer wint fotowedstrijd Leave a reply
  4. Algemene Ledenvergadering 2017 en lezing van Willem Kolvoort Leave a reply