Bouw je eigen Insecten Hotel op 14 november: voor kinderen van 7-11 jaar

helaas zijn beide groepen al vol. je kan je voor een wachtlijst opgeven, dan zoeken we bij voldoende aanmeldingen een nieuwe datum!

Wist jij dat nuttige insecten zoals bijen en lieveheersbeestjes alle hulp nodig hebben die ze kunnen krijgen? Woensdag 14 november bouwen we op kinderboerderij Het Dijkweitje een insectenhotel. Er zijn twee groepen, groep 1 start van 13.30 tot 14.30, groep 2 start van 15.00 tot 16.00. Ben je tussen de zeven en elf jaar, doe dan mee!

Het raamwerk van het insectenhotel ligt al voor je klaar en je kan dat zelf gaan vullen met allemaal natuurlijke producten om het de insecten zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Je hoeft zelf niets mee te nemen:  je kan zo aan de slag voor die kleine wezentjes. Uiteraard mag je je zelfgemaakte insectenhotel mee naar huis nemen om te kunnen zien welke insecten er allemaal op af komen.

Het is gratis, maar een kleine bijdrage is welkom. Geef je op voor 12 november via info@kinderboerderijhattem.nl  (vermeld je naam, leeftijd en in welke groep je wilt). Hopelijk tot 14 november!

Deze bijeenkomst is door Naomi, Anja, Jikke, Albert en Frieke georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Hattem en de Vereniging Landschap en Millieu Hattem.insectenhotel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *